International school "PRIMA" и
Фондација Новак Ђоковић

Међународна школа "Прима" и фондација Новака Ђоковића су наши донатори. На овој страни се налази хронологија активности и догађаја у вези са овом донацијом.

 

 

22. август 2014.

Нови намештај смо распоредили у подручна одељења у Доњем Видову и Стрижи и у матичној школи.
Наш стари намештај смо донирали месним заједницама Стрижа и Доње Видово, а остатак смо поклонили школи у Сикирици. ТВ прилог .

10. јул 2014.

У нашу школу стигао је шлепер са 250 клупа и столица. Више детаља
можете сазнати ако посетите ОВАЈ АЛБУМ на нашој фејсбук страни.

10. мај 2014.
На позив школе “Прима” одлазимо у Београд на њихову манифестацију “Walk a Mile for a Smile” чији ће приход бити намењен нашој школи, наравно уз партнерство фондације нашег најбољег тенисера. Фото документацију са тог догађаја можете погледати пратећи ОВУ ВЕЗУ ка нашој ФЕЈСБУК СТРАНИ . Видео запис који смо том приликом направили користећи нашу скромну технику можете погледати пратећи ОВУ ВЕЗУ .

16. април 2014.
У посету нам долази мешовита делегација школе "Прима" и Фондације. Обилазе матичну школу и подручна одељења у Стрижи и Доњем Видову, праве увид у тренутно стање и потврђују спремност да нам помогну у реновирању школског намештаја.

Prima novak radoje domanovic

Пролеће 2014.
Добијамо позив међународне школе "Прима" из Београда са понудом да наш пројекат буде реализован партнерством школе "Прима" и Фондације Новак Ђоковић, што ми оберучке прихватамо.

Јесен 2013.
Добијамо негативан одговор од амбасаде Краљевине Норвешке, разлог је био њихов ограничен буџет. Текст пројекта преводимо на српски и аплицирамо Фондацији Новак Ђоковић.

Лето 2013.
Конкурисали смо пројектом за донацију Норвешке амбасаде. Била нам је неопходна замена дотрајалог намештаја (ђачке клупе и столице).

ostecena skolska klupa


 

 

 

 

 
   

 

 
  * Сва права задржана www.milicevic.biz © 2008-2022.