Донација амбасаде Јапана

Амбасада Јапана је у оквиру програма ПОПОС нашој школи донирала гасну котларницу у вредности од 55000 евра. На овој страни се налази хронологија активности и догађаја у вези са овом донацијом.

 

 

13. фебруар 2015.
У Влади Србије потписан је уговор о донацији 54480 евра за потребе изградње гасне котларнице наше школе. Више података можете сазнати пратећи ОВУ ВЕЗУ .

30. јун 2014.
У посету нам долазе представници амбасаде Јапана како би допунили документацију и како би се на лицу места уверили у неопходност инвестиције.

delegacija ambasade Japana

15. мај 2014.
Поплава која је задесила Параћин направила је оштећења и у нашој школи. Подземним водама су биле поплављене подрумске просторије као и котларница. Поново шаљемо документацију амбасади Јапана са фотографијама поплављених котлова и пумпи. (На фотографији је вода у повлачењу, сликано 3 дана након поплаве).

Новембар 2013.
Добијамо похвалу за уреднуи потпуну документацију којом смо аплицирали.

Август 2013.
Конкурисали смо пројектом за донацију амбасаде Јапана. Била нам је неопходна замена дотрајалих котлова на угаљ. Један разлог је био тај што су котлови дотрајали, а други је тај што се сагоревањем великих количина угља огромна количина сумпора, чађи, пепела и других штетних гасова и материја ослобађа у атмосферу.

ugalj

dimnjak koji yagadjuje okolinu


 

 

 

 
   

 

 
  * Сва права задржана www.milicevic.biz © 2008-2022.